Rekonstrukce bytu v Suchdole

Představení investora

Investorem byl manželský pár, který se rozhodl rekonstruovat svůj mezonetový byt v několik let starém bytovém domě v Suchdole. Důvodem bylo nevhodné dispoziční řešení. V jednom z pokojů bytu o velikosti 4+1 bylo totiž umístěno schodiště do dalšího podlaží a prakticky se tak stával chodbou. Předmětem návrhu bylo zajistit projektovou dokumentaci popisující změnu umístění schodiště a změnu dispozice, aby došlo k lepšímu využití všech prostor. V rámci samotné výstavby investor požadoval kontrolu kvality prací a plnění termínů, což obnáší autorský / technický dozor.

Popis naší činnosti

  • Projekční činnost – zpracování dokumentace pro stavební povolení (DSP) a dokumentace pro provedení stavby (DPS)

  • Dozory staveb – zajištění technického dozoru stavby

Naše řešení

V návaznosti na návrh interiéru byl navržen otvor ve stropní desce pro umístění schodiště a dále promyšlena související změna dispozice. Vzhledem k prostoru bylo v obývacím pokoji navrženo točité schodiště. Stávající schodiště bylo zrušeno, čímž vznikla samostatná neprůchozí místnost na úrovni spodního podlaží. V druhém podlaží byly upraveny velikosti ložnic.

Během samotné výstavby byl zajištován autorský i technický dozor investora, díky čemu byla stavba po celou dobu realizace pod kontrolou z pohledu plnění termínů, kvality prací a finální ceny prováděných prací, a to k všestranné spokojenosti všech smluvních stran.

bg-hp-service
bg-hp-service
bg-hp-service
bg-hp-service
bg-hp-service
bg-hp-service
bg-hp-service
bg-hp-service
bg-hp-service
bg-hp-service

icon-dotaznik Dotazník investora

2018 © DAMprojekt